Водачът на русенската листа на БСП за България“ Иван Иванов

...
 Водачът на русенската листа на БСП за България“ Иван Иванов
Коментари Харесай

Иван Иванов: БСП е последователна и неотклонна в защитата на българските производители

 _2024 izbori_v013

 

Водачът на русенската листа на „ Българска социалистическа партия за България “ Иван Иванов организира среща с локални овощари в Русенска област. По време на диалозите бяха разисквани главните провокации в сектора. Бившият аграрни министър изрично съобщи, че ще продължи своята дейна работа с българските производители за тяхното подкрепяне и в бъдеще. 

 

От своя страна присъстващите на срещата изрекоха своята поддръжка за лидера на русенските социалисти и политиките, които той води в бранш „ Земеделие “ за интервала, когато е  отраслов министър. 

 

„ Изведохме на напред във времето в платформата на Българска социалистическа партия точно поддръжката на българските овощари, зеленчукопроизводители, животновъди и биоземеделци. Длъжни сме да работим в тази посока, тъй като точно вие осигурявате прехраната за всички нас. Винаги съм се стремял да бъда пореден в дейностите си и съм подкрепял ограничения, които действително подкрепят вашата работа. Затова и се обръщам към вас, дружно да работим за реализирането на устойчива политика в поддръжка на родното произвеждане, за нашия занаят “, обърна се към присъстващите на срещата Иван Иванов.

 

Овощарите споделиха своите съществени проблеми, с които се сблъскват в процеса на работа. Те акцентираха изключително върху нуждата от облекчение на процедурите по обрисуване на площите и погашение на дотации за осъществена продукция. 

 

„ Поемам уговорката да създадем всичко належащо като част от идващото Народно заседание и ще спомагам на русенските производители. Вие произвеждате прехраната ни, а ние носим отговорността да ви оказваме помощ по всички вероятни способи за производството на чиста българска храна. Българска социалистическа партия, както и до момента, ще води целенасочена политика, с цел да бъде оптимално подкрепят секторът, както и българската продукция да се осъществя сполучливо на пазара ни “, безапелационен бе лидерът на “БСП за България ” в Русе.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР